Functioneel Applicatiebeheerder

Functioneel Applicatiebeheerder, Microsoft Dynamics, CRM, SQL, Amsterdam, werken op een vaste locatie, flexibele werktijden, 32 tot 40 uur per week

 

Voor een bekende online Retail specialist is SDP per direct op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder die het ICT-team komt versterken.  Onze klant, is een internationale retailer en staat ook bekend om hun aanwezigheid zowel online (webshop) als offline. Deze organisatie is uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Benelux. Hun ambitie is uiteraard te blijven groeien in omvang en professionaliteit en daar kunnen ze een nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder goed bij gebruiken.

 

Om de ICT-infrastructuur verder te professionaliseren zal op korte termijn gestart worden met de implementatie van Microsoft Dynamics, CRM.  Als Functioneel Applicatiebeheerder vervul je een actieve rol binnen het implementatie projectteam. Je bent medeverantwoordelijk voor de succesvolle en efficiënte implementatie van Dynamics binnen de organisatie. Hierbij werk je nauw samen met de projectleider, het managementteam en de key-users. Je bent een functioneel  specialist met ervaring in technische configuraties van Microsoft Dynamics CRM en hebt inzicht in de verschillende bedrijfsprocessen.

 

Je bent verantwoordelijk voor:

-Het functioneel en technisch beheer van de applicatie(s).

-Contacten onderhouden en het fungeren als schakel tussen de eindgebruikers en de externe implementatiepartner waar de klant/werkgever mee samenwerkt.

-Het signaleren van problemen en knelpunten binnen de applicatie(s) om hier vervolgens verbetervoorstellen voor aan te dragen.

-Het door ontwikkelen van de applicatie(s) zodat een maximaal rendement behaald wordt.

-Rapportages (SQL) en queries maken.

 

Functie-eisen;

-HBO werk- en denkniveau.

-minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie; ervaring met Microsoft Dynamics CRM is een grote pré.

-Kennis en ervaring met diverse bedrijfsprocessen.

-Zelfstandig, proactief en een hands-on mentaliteit.

-Analytisch, gedreven en communicatief vaardig.

-Een procesmatige denker met oog voor veranderingsprocessen.

-Je past binnen de kernwaarden van de organisatie: ambitie, samenwerken, klantgericht, doen wat je belooft, flexibel, aanpakken.

 

Wat heeft deze vaste werkgever jou te bieden?

Onze opdrachtgever is een gezonde en hard groeiende organisatie waar kennisopbouw en innovatiekracht de kernwaarden zijn. Je krijgt bij hen alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden zij een uitstekend salaris, een goed pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Via interne en externe trainingen zorgen ze ervoor dat jouw kennis op peil blijft.

 

Geïnteresseerd om te reageren op deze permanente vacature bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

 

Mario John Lemmers BSc.

Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

—————

e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl

mob: +31 (0)6 10 29 91 58

tel: +31 (0)20 895 09 52

skype: mario.john.lemmers

website: www.servicedrivenprofessionals.nl

 

Connect me on Linkedin:

http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

—————

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

Comments are closed.