Freelance Hardware Design Engineer | 6 tot 12 maanden project | ZZP | Werken op één vaste locatie in het Amsterdam | Werken met hoogwaardige technologie | Afwisselende projecten | Per direct mogen starten

Freelance Hardware Design Engineer | 6 tot 12 maanden project | ZZP | Werken op één vaste locatie in het Amsterdam | Werken met hoogwaardige technologie | Afwisselende projecten | Per direct mogen starten

Freelance Hardware Design Engineer | 6 tot 12 maanden project | ZZP | Werken op één vaste locatie in het Amsterdam | Werken met hoogwaardige technologie | Afwisselende projecten | Per direct mogen starten  

 

Als freelance Hardware Design Engineer bij onze gerespecteerde klant in het Amsterdam, ga jij het Hardware team van de organisatie doen versterken. Men geeft jou de mogelijkheid om veel meer uit te stralen dan standaard elektrotechnische activiteiten.

 

Dit technische automatiseringsbedrijf is onlangs verhuisd naar een nieuw en indrukwekkende locatie te Amsterdam Zuid. Men verzorgt de beste personele, technische capaciteit voor het ontwikkelen van hoogwaardige technische producten en diensten. Typerend voor deze organisatie is de passie voor hoogwaardige technologie, gecombineerd met een persoonlijke benadering van de klant die hen vaker bezoekt dan andersom. Bij deze werkgever lever je gedurende het project een zinnige en nuttige bijdrage aan vooraanstaande technische ontwikkelingen die het dagelijks leven makkelijker en veiliger maken. Zij bedenken, ontwerpen, tekenen, en documenteren besturingsinstallaties ten behoeve van de gehele elektrotechnische engineering. Het betreft zowel hardware engineering voor machinebouw als procesbesturingen, de electrical engineering voor energieopwekking en distributie, instrumentatie en de industriële elektronica. Ook het voeren van multidisciplinair projectmanagement kent voor hen geen geheimen.

 

Met betrekking tot de bedrijfscultuur staat de mens centraal. Daarom zijn zij, dankzij hun diepgaande technologische kennis, in staat om de hoogstaande (deel-)producten te leveren die de klant verwacht. De organisatie is geïnteresseerd in mensen met drive, ambitie en streeft naar de ultieme balans tussen mens en techniek.

 

Voor deze stabiele werkgever (met een vaste werkplek in Amsterdam zuid) zoekt SDP naar een enthousiaste freelance Hardware Design Engineer die toe is aan een nieuw en creatief project met een duur van 6 tot 12 maanden. In deze rol adviseer je over de inzet van elektronische schakelingen alsmede het ontwerpen en ontwikkelen van elektronische schakelingen die voldoen aan de productspecificaties. Je assisteert de productie in geval van second source, detail analyse, product verbeteringen en verdere technische ondersteuning. Je zult ook te maken hebben met systemen in de automotive, consumentenelektronica en medische industrie. Je bent betrokken bij het volledige elektronisch traject, van ontwerp tot implementatie. Je bent kwalitatief en zal hoogstaand werk mogen leveren in een innovatieve hightech omgeving.

 

De werkgever heeft duidelijk behoefte aan een gedreven ontwikkelaar van elektronica hardware. Je bent graag in gesprek met klanten en weet altijd de vraag achter de vraag te achterhalen. Na een goed gesprek met de klant ben je instaat om de hardware omgeving in kaart te brengen. Je hebt oog voor de belangen van de klant en je gaat graag een intensieve samenwerking aan. Je hebt naast hardware ontwikkeling ook affiniteit met (embedded) software ontwikkeling en krijgt energie van het ontwikkelen. Innovatieve vraagstukken pak je met beide handen aan.

 

Vereisten;

-Een afgeronde HBO opleiding Elektronica of Elektrotechniek is een zeer sterke Pré.

-Affiniteit met (embedded) software ontwikkeling en/of de bereidheid om daarin door te ontwikkelen.

-Goede communicatieve vaardigheden.

-Een flexibele, leergierige en open-minded instelling.

-Passie voor het vak, gedreven om grenzen te verleggen.

-Verantwoordelijkheidsgevoel en kritische blik op eigen werk.

-Gestructureerde werkwijze.

-Instelling om zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

-Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.

 

Geboden;

Als freelance Hardware Design Engineer bij deze gerespecteerde werkgever in Amsterdam mag je rekenen op een afwisselende functie in een professionele en, in positieve zin, dynamisch technische organisatie.

 

Deze werkgever kijkt verder dan de medewerker en is nieuwsgierig naar de mens achter de medewerker. Zij zijn geïnteresseerd in (freelance) professionals met drive, ambitie en streven naar de ultieme balans tussen mens en techniek.

 

De freelancer zal per uur facturen en betaald worden.

 

Geïnteresseerd om te reageren op deze freelance positie bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

 

Mario John Lemmers BSc.

Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

—————

e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl

mob: +31 (0)6 10 29 91 58

tel: +31 (0)20 895 09 52

skype: mario.john.lemmers

website: www.servicedrivenprofessionals.nl

 

Connect me on Linkedin:

http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

 

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

About the author

M. John Lemmers | Senior IT Consultant | SDP administrator