Java applicatiebeheerder | Java ontwikkelaar | 50-plussers zijn welkom | Werken op een vaste locatie in Amsterdam, Utrecht of Den Haag | OTAP omgeving

Java applicatiebeheerder | Java ontwikkelaar | 50-plussers zijn welkom | Werken op een vaste locatie in Amsterdam, Utrecht of Den Haag | OTAP omgeving

Java applicatiebeheerder  | Java ontwikkelaar | 50-plussers zijn welkom | Werken op een vaste locatie in Amsterdam, Utrecht of Den Haag | OTAP omgeving

 

Onze gerespecteerde klant met kantoren in Amsterdam, Utrecht en Den Haag bedenkt, bouwt en onderhoudt verkeerssystemen en managed o.a. verkeersstromen op de weg, het water en het spoor. Vanuit hun kennis en ervaring kunnen ze zowel de beheerder als het individu wegwijs maken met vernieuwende oplossingen voor het slim en duurzaam gebruiken van de infrastructuur. Zij verzorgen het gehele proces van ontwerp, realisatie tot operationeel management.

 

Samen met partners en opdrachtgevers zoekt men continu naar manieren om de groeiende mobiliteitsbehoefte van mensen en goederen te ondersteunen. Dat doen ze binnen zo kort mogelijke tijd en tegen de hoogste economische opbrengsten.  Doordat informatietechnologie een steeds grotere rol speelt, blijven zij in beweging om hun leidende positie in de IT Infra branche verstevigen.

 

Voor hun projecten bundelen ze krachten via verschillende strategische samenwerkingsverbanden, waaronder  bekende  en grote werkmaatschappijen met aanvullende disciplines. Samen bouwt men aan de Nederlandse infrastructuur.

 

Java ontwikkelaar en applicatiebeheer.

Als Java ontwikkelaar ben je binnen de afdeling Applicaties verantwoordelijk voor het ontwikkelen en beheren van webapplicaties in Java. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen, beheren en implementeren van maatwerkapplicaties en daarnaast aan het onderhouden/beheren van diverse standaardpakketten. Je durft richting te geven en bent betrokken bij het doorvoeren van innovatie activiteiten.

 

Denk aan het continu monitoren van de juiste werking(en) van een geavanceerd platform waarbij je o.a. geautomatiseerde monitoring van logfiles verbeterd en optimaliseert. De klant stelt het namelijk erg op prijs als dit soort verbeteringen plaatvinden wanneer het nodig is. Uiteraard mag je verwachten dat je te maken zult hebben met het oplossen van incidenten en dezen grondig analyseert. Als Java ontwikkelaar en applicatiebeheerder ben je gebrand op het vinden van oorzaken van incidenten door logfiles te analyseren. Vandaar dat je in staat bent om collega applicatieontwikkelaars te instrueren en te ondersteunen.

 

Ben je geïnteresseerd in het installeren en onderhouden van middleware op veel gebruikte servers? Dan is deze interesse bij onze klant/werkgever in o.a. Amsterdam een serieuze mogelijkheid. Men zou graag in je terug willen zien dat je ook verantwoordelijk kunt nemen voor het deployen van alle releases en (hot)fixes van hun geavanceerde platformen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met Bashscript, d.m.v. semi- automatische deploys waarbij je interfaces inricht in JBoss op command line niveau.

 

Verder wordt er verwacht dat je structurele oplossingen zoekt voor repeterende taken en dat je verbetervoorstellen ontwikkelt en implementeert ten aanzien van het technische beheer. Zoals eerder vermeldt houdt je je bezig met (proactieve) monitoring, incident- en problem- management en ben je verantwoordelijk voor de diverse OTAP omgevingen. Samen met andere zeer ervaren Java applicatiebeheerders en ontwikkelaars is jouw team verantwoordelijk voor de optimale werking van alle technische processen van de front- en backend omgevingen.

 

Vereist;

-minimaal hbo werk- en denkniveau.

-minimaal drie jaar ervaring met het ontwikkelen van professionele webapplicaties in Java.

-ervaring met HTML/Javascript/CSS/JQuery.

-ervaring met relationele databases.

-goede communicatieve vaardigheden.

-klantgerichte instelling.

-goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Geboden;

-werken op een vaste locatie in Amsterdam, Utrecht of Den Haag.

-zekerheid: een vast contract, goed salaris en premievrij pensioen zonder eigen bijdrage.

-slim werken, met andere woorden uitstekende faciliteiten voor flexibel werken.

-een performance regeling.

-een eindejaarsuitkering;

-26 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen te kopen.

-simkaart voor eigen telefoon en laptop.

-een geheel naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding. Je kunt deze laten uitbetalen maar ook een auto naar keuze leasen en/of een NS Business card gebruiken.

-een ruim opleidingsbudget.

 

Geïnteresseerd om te reageren op deze permanente vacature bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

 

Mario John Lemmers BSc.

Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

—————

e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl

mob: +31 (0)6 10 29 91 58

tel: +31 (0)20 895 09 52

skype: mario.john.lemmers

website: www.servicedrivenprofessionals.nl

 

Connect me on Linkedin:

http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

 

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

 

About the author

M. John Lemmers | Senior IT Consultant | SDP administrator