Oracle programmeur | Oracle Ontwikkelaar | Stabiele werkgever | E-commerce, IT en Logistiek | Amsterdam

Oracle programmeur | Oracle Ontwikkelaar | Stabiele werkgever | E-commerce, IT en Logistiek | Amsterdam

Oracle programmeur | Oracle Ontwikkelaar | Stabiele werkgever | E-commerce, IT en Logistiek | Amsterdam

 

Voor onze gewaardeerde klant in Amsterdam is SDP op zoek naar een Oracle ontwikkelaar. De werkgever is een dynamische organisatie waar honderden collega’s elke dag werken aan de meest innoverende, kwalitatieve en creatieve oplossingen om producten van A naar B te transporteren in een productie organisatie. De organisatie is specialist in totaaloplossingen op het gebied van efficiëntere transport en logistieke systemen.

 

Het product(en) is een door het bedrijf ontwikkeld software systeem voor het managen van transport en logistieke activiteiten. Dit kan o.a. bestaan uit visualisatie, prioritering, RFID en geavanceerde warehouse systemen. De ontwikkelingen en het onderhoud van de systemen worden gedaan door een eigen team van toegewijde ontwikkelaars, service monteurs en diverse specialisten. De software kan probleemloos worden geïntegreerd in de al bestaande software van de cliënt maar kan ook als losse unit worden gebruikt. Ze worden ook beschouwd als een system integrator.

 

Vanwege uitbreiding en succes zoekt deze Amsterdamse werkgever een Oracle ontwikkelaar om hun IT afdeling in de organisatie te doen versterken. Binnen de organisatie is veel ruimte voor de toekomst, voor eigen inbreng en voor nieuwe mogelijkheden. Dit is een organisatie waar innovatie tot de dagelijkse gang van zaken behoort. Stabiliteit is sterk aanwezig.

 

De Oracle Programmeur;

Jij bent als Oracle ontwikkelaar samen met het hele product ontwikkelteam verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van de logistieke software. Als ontwikkelaar mede analiseer je het probleem, stel je een technisch ontwerp op en ontwikkelt de software. Kwaliteit van de software vind je belangrijk. Hierbij wordt je geholpen door middel van automatisch testen, automatisch releasen en door het gebruik maken van strakke ontwikkelconventies. Doorzettingsvermogen en interesse in complexe bedrijfsprocessen zijn belangrijk.

 

Gevraagd wordt;

-Je hebt een HBO/WO opleiding gevolgd in de richting van informatica of een vergelijkbare studie.

-Opstellen ontwerp samen met business consultants.

-Analyse en ontwikkeling van software.

-Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

-Interesse in bedrijfsprocessen.

-Teamplayer, integer en abstract denkvermogen.

-Houding belangrijker dan ervaring.

-Ervaring met Oracle, PL/SQL.

-Ervaring hebt met web-development en web services.

-Kennis hebt van Apex, HTML(5), Javascript en/of Jquery.

-Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Geboden;

De werkgever is een gezonde en hard groeiende organisatie waar kennisopbouw en innovatiekracht de kernwaarden zijn. Je krijgt bij hen alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden zij een uitstekend salaris, een goed pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Via interne en externe trainingen zorgen ze ervoor dat jouw Oracle kennis op peil blijft!

 

Geïnteresseerd om te reageren op deze permanente vacature bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

 

Mario John Lemmers BSc.

Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

—————

e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl

mob: +31 (0)6 10 29 91 58

tel: +31 (0)20 895 09 52

skype: mario.john.lemmers

website: www.servicedrivenprofessionals.nl

 

Connect me on Linkedin:

http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

 

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

About the author

M. John Lemmers | Senior IT Consultant | SDP administrator