Oracle Ontwikkelaar | Oracle Programmeur | SQL | Oracle Forms | Oracle Reports | Oracle servers | Amsterdam | mogelijkheid om per direct te starten | Trainingen en Cursussen toegewezen | Locatie is erg goed bereikbaar met OV en auto

Oracle Ontwikkelaar | Oracle Programmeur | SQL | Oracle Forms | Oracle Reports | Oracle servers | Amsterdam | mogelijkheid om per direct te starten | Trainingen en Cursussen toegewezen | Locatie is erg goed bereikbaar met OV en auto

Oracle Ontwikkelaar | Oracle Programmeur | SQL | Oracle Forms | Oracle Reports | Oracle servers | Amsterdam | mogelijkheid om per direct te starten | Trainingen en Cursussen toegewezen | Locatie is erg goed bereikbaar met OV en auto

Voor een gerespecteerde organisatie in Amsterdam is SDP op zoek naar een medio of senior Oracle ontwikkelaar. Deze werkgever gelooft sterk dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om hun klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen ze mooi ontworpen, state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software. Software waarmee klanten hun klanten, burgers en medewerkers een ongeëvenaarde en uniforme klantervaring kunnen bieden, ongeacht het kanaal dat zij kiezen. Deze werkgever biedt een leuke en informele werksfeer met zo’n 30 medewerkers die allemaal vanuit eigen expertise en kwaliteit een bijdrage leveren aan het succes en de groei van het bedrijf. Bij de werkgever wordt er o.a. ontwikkeld in een eigen ontwikkelde Oracle omgeving. Er wordt gewerkt op basis van klantvragen. Kernwoorden die de sfeer binnen de afdeling typeren zijn: informeel, collegiaal, resultaatgericht, planmatig en gevoel voor kwaliteit. Er is meer dan genoeg ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheden.

Het kantoor van de werkgever ligt op 5 minuten loopafstand van metro/ treinstation Amsterdam Sloterdijk en is ook prima te bereiken (gratis parkeren) met de auto.

De Oracle ontwikkelaar;
Als Oracle ontwikkelaar zul je jezelf bezig houden met het analyseren, plannen en bewaken van ICT projecten. Je doet dit op basis van requirements, een functioneel- en eventueel technisch ontwerp. Je voert programmatesten uit en draagt zorg voor het optimaliseren van de prestatiekenmerken van de programmatuur. Daarnaast bewaak je een correcte naleving op het systeemontwikkelproces. Als onderdeel van een zelfsturend team ga je het werk formeel begroten en stuur je samen op het continu verbeteren van processen en werkwijzen om efficiënter en voorspelbaarder te leveren. In het zelfsturende team zorg je voor een goede organisatie, werkverdeling, planning en sturing, inclusief goed stakeholder management hierover. Verder deel je actief kennis over applicaties en processen.

Qua concrete ontwikkeltaken zul je veelvuldig te maken hebben met Oracle Forms, Reports en APEX van nieuwe functionaliteiten. Hierbij behoren ook Intranet/Internet gerichte functionaliteiten waarbij PLSQL en Web services bij komen kijken. Zodoende ben je bezig met nieuwe technologieën en zul je niet snel verveeld raken. Het is van belang dat er goede Data Interfaces met de buitenwereld worden ontwikkeld. Dit behoort te gebeuren middels XML. Verder zul je als Oracle programmeur documentatie opzetten van gebouwde systemen, versie- en releasebeheer. Denk hierbij aan Subversion. Naast het Oracle programmeren mag je ook (beperkt) meehelpen met het uitvoeren van ondersteunende DBA werkzaamheden.

Benodigde Oracle databases ervaring;
-een gedegen kennis van SQL en PL/SQL.
-zeer sterke kennis of bij voorkeur ervaring met Oracle Forms, Oracle Reports omgevingen en Web-Forms.
-kennis of ervaring met Datamodelling en Query-optimalisatie.
-een affiniteit of ervaring met DBA werkzaamheden op Oracle servers.
-ervaring in het maken van Web services.

Gevraagd;
-een Hbo-opleiding (bijvoorbeeld Informatica) en minimaal 4 jaar ervaring met het ontwikkelen in Oracle.
-een communicatief persoonlijkheid, tbv het ondersteunen en adviseren van gebruikers.
-een analytisch denkvermogen ivm het oplossen van problemen en nog te ontwikkelen functionaliteiten.
-een kwaliteitsbewustwording en zorgvuldigheid in de uitvoering van werkzaamheden.
-een sterke affiniteit met nieuwe technologieën en werkwijzen.
-je staat open voor veranderingen en kunt snel inspelen op veranderingen.

Geboden;
Als Oracle Programmeur bij deze gerespecteerde werkgever mag je rekenen op een afwisselende functie in een professionele en, in positieve zin, veranderende organisatie. Men biedt een fulltime baan en een boven marktconform salaris met arbeidsvoorwaarden conform CAO. Uiteraard is het bruto maandsalaris afhankelijk van opgedane kennis en ervaring. Daarnaast wordt er een uitstekende pensioenvoorziening geboden.

Geïnteresseerd om te reageren op deze permanente vacature bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

Mario John Lemmers BSc.
Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant
—————
e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl
mob: +31 (0)6 10 29 91 58
tel: +31 (0)20 895 09 52
skype: mario.john.lemmers
website: www.servicedrivenprofessionals.nl

Connect me on Linkedin:
http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

About the author

M. John Lemmers | Senior IT Consultant | SDP administrator