Front-end | +- 60000,- | Rotterdam Centraal | UX | innovatieve IT

Front-end | +- 60000,- | Rotterdam Centraal | UX | innovatieve IT

Front-end ontwikkelaar| +- 60000,- | Rotterdam Centraal | UX | innovatieve IT

Werk je als Front-end ontwikkelaar bij dit innovatief IT bedrijf, dan werk je voor een winstgevend en onafhankelijke organisatie op een van de toegankelijkste  plekken van Rotterdam namelijk naast het Centraal Station. Werken bij onze klant en werkgever als Front-end ontwikkelaar betekent werken bij een bedrijf met een informele werksfeer waarbij persoonlijke en professionele groei hoog in het vaandel staan.

Bij deze werkgever is bovendien veel ruimte voor innovatie. De Front-end ontwikkelaar  krijgt de gelegenheid om grenzen op te zoeken en te verleggen; die van jezelf, maar ook die van de werkgever. Dat zorgt voor continue uitdagingen en nieuwe mogelijkheden voor jou, maar ook voor meer dan duizenden klanten die onder hun verantwoordelijkheid vallen. Binnen verschillende projectgroepen werken ze aan het design en de functionaliteiten van onder andere diverse klantenportalen, control panels en applicaties voor intern gebruik.

Bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten maken ze veelal gebruik van innovatieve technologieën. Gebruiksvriendelijkheid, een consistente vormgeving en goed werkende efficiënte code zijn hierbij onmisbaar. Uiteraard dient alles feilloos te werken in de verschillende browsers en op de meest gangbare mobiele apparaten.

Jij bent een Front-end professional in de breedste zin van het woord; van het technisch aanpassen van bestaande content tot het (her)ontwerpen en bouwen van nieuwe gebruiksvriendelijke websitepagina’s en functionaliteiten. Je werkt vanaf het begin intensief samen met Java ontwikkelaars en je mededesigners om deze doelen te bereiken. Binnen het Scrum team sta je je mannetje en stel je, indien nodig, kritische vragen zodat niets je meer in de weg staat een succesvol eindproduct op te leveren. Je weet daarbij goed te argumenteren en je design keuzes te verdedigen.

Jij bent een uitstekende Web Technoloog: Usability Specialist, Designer en Front-end Developer ineen. Je bent medeverantwoordelijk voor het waarborgen van de consistentie en de cross-browser comptabiliteit van de verschillende user interfaces, in verschillende omgevingen en versies.

 

Het team van de Front-end ontwikkelaar;

De Front-end ontwikkelaar maakt deel uit van een Scrum-team dat bestaat uit een Product Owner, UX Designers, Java Ontwikkelaars, Agile Testers en een Service Operations Professional. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de online ervaringen van de platformen van de werkgever. Naast andere teams, heeft dit team een centrale en belangrijke rol binnen de organisatie. Samen werkt men aan een eigen focusgebied waarbinnen volop ruimte is voor nieuwe ideeën, experimenteren, trial & error en leren ‘on the spot’.

 

Benodigde profiel;

-HBO+ werk- en denkniveau.

-ongeveer of meer dan 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol.

-expert met HTML, CSS en Javascript.

-kennis van Java programmeren.

-een teamplayer die niet bang is om een discussie aan te gaan.

-gezonde dosis humor.

-analytisch, innovatief, creatief, communicatief vaardig en perfectionistisch.

-enthousiasteling over nieuwe technologieën en bent bereid hiermee te experimenteren.

-agile werkwijzen (het liefst Scrum).

 

Geboden;

-een bovengemiddeld salaris met een bonussysteem.

-flexibele werktijden.

-fulltime dienstverband.

-een prettige werkomgeving en open sfeer met gedreven collega’s.

-vrijheid én verantwoordelijkheid.

-opleidingsmogelijkheden, conferenties en seminars.

-een pensioenregeling, die 2/3 wordt betaald door de werkgever.

-een telefoonregeling, internetvergoeding voor thuis en een betaalbaar sportabonnement.

-een geweldig kantoor in Rotterdam met uitzicht op het Centraal Station.

 

Geïnteresseerd om te reageren op deze permanente vacature bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

 

Mario John Lemmers BSc.

Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

—————

e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl

mob: +31 (0)6 10 29 91 58

tel: +31 (0)20 895 09 52

skype: mario.john.lemmers

website: www.servicedrivenprofessionals.nl

 

Connect me on Linkedin:

http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

 

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

About the author

M. John Lemmers | Senior IT Consultant | SDP administrator