Embedded Software ontwikkelaar, ISO C, Microcontrollers, ARM / Cortex- M0, M3, M4, draadloze communicatieprotocollen BLE, ANT+, C++, Embedded software in Amsterdam, Per direct mogen starten, Geen consultancy dus werken op een vaste locatie

Embedded Software ontwikkelaar, ISO C, Microcontrollers, ARM / Cortex- M0, M3, M4, draadloze communicatieprotocollen BLE, ANT+, C++, Embedded software in Amsterdam, Per direct mogen starten, Geen consultancy dus werken op een vaste locatie

Embedded Software ontwikkelaar, ISO C, Microcontrollers, ARM / Cortex- M0, M3, M4, draadloze communicatieprotocollen BLE, ANT+, C++, Embedded software in Amsterdam, Per direct mogen starten, Geen consultancy dus werken op een vaste locatie

 

Per direct is SDP op zoek naar een ervaren Embedded software ontwikkelaar voor een Hightech klant/werkgever in Amsterdam. De werkgever is een dynamische Hightech organisatie die veel waarde hecht aan professionals met een duidelijk structuur van werken met motivatie om afwisselende projecten tot zich te nemen. Deze permanente positie betreft een vaste werkplek op een vaste locatie bij de werkgever.

 

Dit bedrijf richt zich op het uitvoeren van projecten en ontwikkelingen van nieuwe elektronica producten voor grote opdrachtgevers. De opdrachten hebben veelal affiniteit met innovatieve  vermogenselektronica, regeltechniek, en telecommunicatie. Hun opdrachtgevers/ klanten zijn succesvolle Tech bedrijven die het werk in het geheel uitbesteden aan hen.

 

Deze succesvolle organisatie verzorgt vanaf het eerste concept tot aan de productie alle technische werkzaamheden voor hun Technische klanten. Uiteraard komt het voor dat een technische klant ook zijn of haar steentje wil bijdragen, iets wat de werkgever dan ook omarmt, om zo tot een voor de opdrachtgever zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

 

Het leveren van maatwerkelektronica gaat in hun optiek verder dan ontwikkeling en productie alleen. Organisatie, logistiek, snelheid, efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn sleutelwoorden voor succes en vereisen intensieve samenwerking tussen de werkgever en haar opdrachtgevers. Uiteindelijk gaat het om respect voor en versterking van elkaars belangen.

 

Het kantoor van deze werkgever prima te bereiken (gratis parkeren) met de auto en het Openbaar Vervoer.

 

De Embedded Software Ontwikkelaar;

De voornaamste taken van de Embedded software ontwikkelaar zullen te maken hebben met het ontwerpen en ontwikkelen van software applicaties die voldoen aan geavanceerde productspecificaties. Tevens is de Embedded software ontwikkelaar verantwoordelijk voor het onderhouden van de ontwikkelomgeving van zijn of haar applicatie.

 

Men zal bijdragen aan het ontvangen, opstellen en analyseren van ontwikkeloffertes en productspecificaties op hoogwaardige software gebied. Daarbij worden de normen en kwaliteitseisen bestudeerd en worden conceptideeën op innovatieve wijze besproken met het ontwikkelteam.

 

Qua uitvoering mag men denken het vertalen van een programma van eisen naar een functioneel ontwerp en vervolgens het functionele ontwerp vertalen naar een applicatie en goed werkende user interface. Gezien de Embedded software ontwikkelaar  veel controle heeft bij deze werkgever zal hij/zij ook Hightech prototypes en gemaakte applicaties gaan testen. Afhankelijk van de interpretatie van testresultaten zal de Embedded programmeur ook aanpassingen aanbrengen in het ontwerp. In praktisch ieder programmeursberoep is documentatie van belang. Bij deze werkgever doet de Embedded programmeur dat met

behulp van revisiebeheersysteem. Bij voorkeur heeft de Embedded programmeur ook redelijke presentatievaardigheden. Dit zal namelijk goed van pas komen bij het overdragen van een ontwikkelde applicatie en de bijbehorende documentatie aan de vriendelijke klant. Als programmeur houdt men te allen tijde rekening met deadlines alsmede het onderhouden van de ontwikkelomgeving en beheren van sources.

 

 

Functievereisten;

-Embedded software op HBO/WO niveau.

-3 tot 6 jaar werkervaring. Meer dan 6 jaar werkervaring is ook prima.

-Noodzakelijke software ervaring.

-Aantal jaar ervaring met embedded software ontwikkeling in C, C++.

-ISO C ervaring (C99 / C11).

-Ervaring met verschillende microcontroller families.

-Ervaring met ARM / Cortex- M0, M3, M4.

-Hardware schema’s en schakelingen kunnen begrijpen.

-Ervaring met draadloze communicatieprotocollen (BLE, ANT+).

 

Sterke Pré’s, maar niet verplicht;

-Agile / Scrum methodiek.

-Unit testing.

-Ervaring met low power designs.

-Short range, low power radio.

-Ervaring met Dynastream protocol stacks.

-Certificatietrajecten (CE, FCC, Bluetooth, ANT+).

 

Geboden;

Als Embedded Programmeur bij deze gerespecteerde werkgever in Amsterdam mag je rekenen op een afwisselende functie in een professionele en, in positieve zin, dynamisch technische organisatie. Men biedt een fulltime baan en een boven marktconform salaris met arbeidsvoorwaarden conform CAO. Uiteraard is het bruto maandsalaris afhankelijk van opgedane kennis en ervaring. Daarnaast wordt er een uitstekende pensioenvoorziening geboden.

 

Geïnteresseerd om te reageren op deze permanente vacature bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

 

Mario John Lemmers BSc.

Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

—————

e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl

mob: +31 (0)6 10 29 91 58

tel: +31 (0)20 895 09 52

skype: mario.john.lemmers

website: www.servicedrivenprofessionals.nl

 

Connect me on Linkedin:

http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

 

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

 

 

About the Author

M. John Lemmers | Senior IT Consultant | SDP administrator

Comments Are Closed!!!