Software Tester, C++ omgeving, embedded applicaties, werken in Arnhem op een vaste locatie, Techniek, IoT toepassingen, mobile devices, draadloze communicatie toepassingen, informele sfeer, kleine technische teams, uitstekende arbeidsvoorwaarden

Software Tester, C++ omgeving, embedded applicaties, werken in Arnhem op een vaste locatie, Techniek, IoT toepassingen, mobile devices, draadloze communicatie toepassingen, informele sfeer, kleine technische teams, uitstekende arbeidsvoorwaarden

Software Tester, C++ omgeving, embedded applicaties, werken in Arnhem op een vaste locatie, Techniek, IoT toepassingen, mobile devices, draadloze communicatie toepassingen, informele sfeer, kleine technische teams, uitstekende arbeidsvoorwaarden

 

De afdeling System & Software Engineering is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hardware en software systement. Je gaat op het hoofdkantoor in Arnhem werken.

 

Hier werken ongeveer 30 technische experts dagelijks aan de ontwikkeling van een zeer gevarieerd en breed scala van toepassingen voor zowel interne als externe klanten. Voorbeelden zijn (conditie) monitoring, informatie systemen, systemen voor het monitoren van gebouwen, draadloze communicatie toepassingen, camerasystemen, IoT toepassingen en diverse App ontwikkeling voor mobile devices. Binnen veel van deze toepassingen wordt gebruik gemaakt zelf ontwikkelde hardware ontwikkelingen voorzien van embedded software, eventueel in combinatie met (grote) databases en uitgebreide websites en apps voor gebruikers en beheerders.

 

De sfeer binnen de organisatie kenmerkt zich als open, informeel, motiverend en uitdagend. De vriendelijke medewerkers werken dus hard aan de ontwikkeling en productie van apparatuur en bijbehorende software. Je gaat nauw samenwerken met het ontwikkelteam en de IT-manager. De testwerkzaamheden zijn van toepassing op embedded en gerelateerde software op bestaande C++ software producten. Het testen vindt plaats met de software en hardware geïntegreerd met behulp van testapparatuur, zowel op simulatieniveau als op systeemniveau in de testfaciliteit.

 

Als Software Tester maak je dus deel uit van een team dat softwaresystemen ontwerpt, ontwikkelt, documenteert, test en onderhoudt. Hier draag je o.a. bij aan het bepalen van technologieën en technieken die gebruikt worden, toetst het werk van anderen en los je eventuele problemen op.  Binnen het team vindt er een nauwe samenwerking plaats tussen de ontwerpers, ontwikkelaars en testers. Dit is essentieel om gezamenlijk de beste oplossing en de beste kwaliteit op te kunnen leveren binnen de gestelde randvoorwaarden en deadlines.

 

Heb jij de ambitie om vanuit de specificaties een teststrategie, -plan, -cases, -scripts en -rapportage te schrijven en om deze uit te voeren zodat het team zo vroeg mogelijk de belangrijkste defecten en gebruikersrisico’s weet?
De Software Testing verantwoordelijkheden;

-schrijven van teststrategieën en testplannen.
-het reviewen en terugkoppelen van specificaties.
-het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van automatische testscripts.
-gevonden defecten stap-voor-stap analyseren om rootcauses te onderzoeken.
-testrapportage schrijven en terugkoppelen naar het team.
-het bijhouden van release notes, handleidingen en FAQ’s.

Wat wordt er gevraagd?

Bij voorkeur, heb je een passie voor techniek. Van jongs af aan was je al bezig met het uitvogelen hoe dingen werken. Daarnaast begrijp jij het belang van kwaliteit en testen. Je hebt de drive om de kwaliteit van soft- en hardware naar een hoger niveau te tillen middels geautomatiseerd testen. Uiteindelijk vind jij kwaliteit de randvoorwaarde om een goed product te maken.

-een afgeronde opleiding MBO+, HBO of WO.

-aantoonbare werkervaring als geautomatiseerd tester in een technisch en/of embedded software/hardware omgeving.

-je hebt minimaal 3 jaar ervaring met software testen.

-je hebt ervaring met een aantal programmeer/scripttalen zoals C++, C#, Java of Python.
-je hebt ervaring met relevante testtooling.

-aantoonbare sterke analytische capaciteiten om rootcauses uit defecten te identificeren.

-je hebt ervaring in het opzetten van testframeworks.
-duidelijk defecten en de bijbehorende risico’s kunnen uitleggen aan het team.

-je bent een teamplayer, creatief, analytisch, ambitieus, resultaat gericht en communicatief sterk.

-je kunt zelfstandig werken in het vinden van oplossingen voor de dagelijkse taken.
-uitstekend Engels en Nederlands in woord en geschrift.
Wat wordt er geboden?

-een informele, dynamische werkomgeving, waar gewerkt wordt in kleine teams met veel samenwerking en betrokkenheid.

-werken aan uitdagende en zeer innovatieve projecten waarin je veelal dicht op de techniek werkt.

-veel ruimte voor inbreng van jouw kennis en creatieve ideeën.

-een boven marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis, ervaring en prestaties.

-een gunstige pensioenregeling.

-uitgebreide vaardigheidstrainingen.

-reiskostenvergoeding.

-26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen te kopen of verkopen.

-vakantietoelage 8% over het jaarsalaris.

-mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

 

Geïnteresseerd om te reageren op deze permanente vacature bij de werkgever? Stuur jouw CV naar mario@servicedrivenprofessionals.nl of bel 06 10299158.

 

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

 

 

Mario John Lemmers BSc.

Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

—————

e-mail: mario@servicedrivenprofessionals.nl

mob: +31 (0)6 10 29 91 58

tel: +31 (0)20 895 09 52

skype: mario.john.lemmers

website: www.servicedrivenprofessionals.nl

 

Connect me on Linkedin:

http://nl.linkedin.com/in/mariojohnlemmers

—————

Office hours: Monday to Saturday from 09.00 till 20.00 hours

About the Author

M. John Lemmers | Senior IT Consultant | SDP administrator

Comments Are Closed!!!